6 Haziran 2013 Perşembe

Occupy Wall Street'çi bakın ne oldu?


Occupy Wall Street'çi bakın ne oldu?

 Occupy Wall Street eylemlerinin "öncülerinden" Carne Ross, Suriye "muhalefeti" tarafından ABD'de lobi faaliyetleri yürütmek üzere seçildi.

ABD'deki Occupy Wall Street (OWS) eylemlerinde, "kar amacı gütmeyen banka" projesi olan "Occupy Wall Street Working Group on Alternative Banking"in arkasındaki isimlerden Carne Ross, Suriyeli "muhalifler" tarafından ABD'deki lobi faaliyetlerini yürütmek üzere seçildi.
Huffington Post'un haberine göre, Ross'un danışmanlık şirketi Independent Diplomat, Inc. tarafından doldurulan başvuru formlarında, şirketin ABD Dışişleri yetkilileriyle görüşeceği ve ABD'nin "Suriye iç savaşı" hakkındaki görüşlerini toplayacağı, daha sonra da Suriye Ulusal Koalisyonu'na ABD hükümetine nasıl yaklaşması gerektiği hakkında tavsiyelerde bulunacağı belirtiliyor.
Bu "görev", Ross'un ilk diplomatik misyonu değil. Ross daha önce de Britanya Dışişleri Ofisi'nde hizmet vermişti. Carne Ross, aynı zamanda "Lidersiz Devrim: 21. yüzyılda sıradan insanlar nasıl iktidarı alıp siyaseti değiştirecekler?" isimli kitabın da yazarı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder